Welcome to Gulluoglu nl

  • gulluoglu
  • gulluoglu
  • gulluoglu
  • gulluoglu
  • gulluoglu

  • gulluoglu

    Güllüoğlu is gast geworden van het programma "Een succesverhaal" van KASİAD

    Door zijn vestigingen in het buitenland het voorstellen aan de wereld van Turkse baklava Güllüoğlu van Nejat Güllü, heeft deelgenomen als Mei maand gast aan het programma “Een succesverhaal” die door KASİAD gehouden wordt waarbij vooraanstaande bedrijven, zakenlieden en studenten van Turkije zich ontmoeten. De directeur van Güllüoğlu Dhr. B. Fatih Güllü heeft een toespraak gemaakt op een conferentie over het verhaal van de bedrijf, over keten proces in USA en Europa en over zijn ervaringen.

  • gulluoglu

    Güllüoğlu van Nejat Güllü is “Het beste investeringsbedrijf in Nederland” gekozen

    Door zijn vestigingen in het buitenland het voorstellen aan de wereld van Turkse baklava Güllüoğlu van Nejat Güllü, door organisatie van Federatie van Jonge Ondernemers in Nederland (HOGİAF) “HOGİAF De Alliantie der Beschavingen Bijdrage Prijzen” heeft de prijs als “Het beste investeringsbedrijf in Nederland” gekregen...

  • gulluoglu

    "In naam van de mensheid gunstige poging"

    Door organisatie van Federatie van Jonge Ondernemers in Nederland (HOGİAF) en door het bestaan van 400 jaar diplomatieke betrekkingen tussen Turkije en Nederland zijn de prijzen De Alliantie der Beschavingen Bijdrage zijn uitgereikt aan de winnaars tijdens een vergadering bij World Forum in Den Haag.

  • gulluoglu

    Güllüoğlu heeft zich gestaard op China

    Het merk Güllüoğlu van Nejat Güllü die vanaf 2011 met 10 procent groeit door haar investeringen met name in buitenland, heeft boekjaar gunstig afgesloten. Nejat Güllü, die aangeeft dat voor de hele sector dit jaar in het algemeen positief is geweest heeft verteld “Verhoogde marktaandeel brengt ook concurrentie met zich mee. Het jaar 2012 zal voor ons een jaar worden in onze sector waarbij onze doel zal vergroten

  • gulluoglu

    Speciale smaken voor Valentijnsdag van Güllüoğlu

    Het merk Güllüoğlu van Nejat Güllü die zorgt dat hele wereld Baklava eet, ontmoet Valentijnsdag met meest heerlijke bonbons. Door speciale smaken met keuzes zoals melk chocolade met walnoot, met pinda, bitter, melk chocolade met hazelnoot en pistachenoten zal Güllüoğlu deze speciale dag om nog meer betekenisvolle te laten doornemen is bereid om 14 februari uw smaak en uw hart opvrolijken door vergulde versierde modellen.

  • gulluoglu

    Ontmoeting Kadayif (Vogelnest dessert) met melk

    Het Güllüoğlu van Nejat Güllü die meest verschillende culturen van de Wereld kennis laat maken met traditionele Turkse gerechten, bereidt zich voor met de nieuwe serie “Kadayif met melk” uw smaak op te vrolijken. U zult de smaak van “Kadayif met melk” nooit vergeten door melksap die het lichter en zachter maakt.

  • gulluoglu

    140 jaar de zelfde adres van Su Böreği (water börek) is Güllüoğlu

    Su Böreği van Baklava Meester Nejat Güllü, schenkt op elke moment van de dag een onverzadigbare smaak. Wanneer er een Su Börek gezegd wordt komt gelijk het adres van Güllüoğlu naar voren omdat bij iedereen neemt plaats als gezochte bij wie de smaak van su börek proeft. Su Börek van Güllüoğlu die 140 jaar onveranderd blijft neemt als eerste plaats bij ontbijt en tijdens thee tijd.

  • gulluoglu

    De merk Güllüoğlu van Nejat Güllü is nu in Malatya

    Met bestaan van 140 jaar de merk Güllüoğlu van Nejat Güllü blijft groeien in binnen-en buitenland om een wereldmerk te worden. Zelfs bij het ondertekenen van belangrijke investeringen in Turkije heeft Güllüoğlu zijn 18e filiaal geopend in Malatya. Tijdens het opening waren Provinciale Politiechef van Malatya Ali Osman Kahya, Müftü van Malatya Hacı Yusuf Gül, Provinciaal Onderwijs directeur van Malatya Mehmet Bulut en Voorzitter Ondernemers Vereniging van Malatya (MİAD) Yunus Akdaş aanwezig.

  • gulluoglu

    Het Offer kan niet zonder vlees en feest kan niet zonder Baklava

    Güllüoğlu, die als eerste voorkomt wanneer er Baklava genoemd wordt, voegt smaak aan de tafels en bij gezelschappen tijdens het offerfeest. Güllüoğlu Baklava met zijn anderhalve eeuw ervaring met smaak weergegeven op elke Baklava laag, met zijn pinda's en noten varianten laat de tradities door lopen.

  • Hand arbeid is meer bij Baklava

    Voorzitter van de Raad van Bestuur Güllüoğlu Dhr. Nejat Güllü, toont aan dat de verkoop rondom feestdagen dubbele toename wordt. Güllü geeft ook aan dat een goede baklava zal nooit de maag lastig vallen, echter hij verteld dat het gezond is en voor vergelijking tussen baklava en chocolade is hij tegenstander.
    read more...

    Güllüoğlunda Üretim
  • De enige zoete herinnering aan 12 September is dessert Nuriye met Melk

    Dessert Nuriye met Melk is revolutionaire dessert. De enige overlevende zoete herinneringen van 12 September. Om goedkoper te worden in plaats van sorbet melk, in plaats van pistachenoot een gewone noot toe te voegen werd dessert gemaakt en is benoemd door Nejat Güllü. Güllü die Nuriye met Melk dessert één jaar lang via onder de toonbank heeft verkoopt, liet ook zelfs aan Kenan Evren bereiken
    read more...

    Güllüoğlunda Üretim
  • Güllüoğlu in Buitenland

    Met Kağıthane bevestigd Voorzitter van de Raad van Bestuur Güllüoğlu Dhr. Nejat Güllü, heeft verteld dat ze dit jaar in het buitenland met waarde van 3 miljoen lira Baklava zullen exporteren door nog 5 filialen te openen. Güllü heeft ook aangekondigd dat ze aan het onderhandelen zijn met “Champs Elysees” om een filiaal te openen in Parijs
    read more...

    Güllüoğlunda Üretim
  • Kunst van Baklava

    Naam Güllüoğlu laat denken aan een smaak die verborgen is in de Güllüoğlu baklava van Nejat Güllü wanneer iemand deze smaak proeft zal nooit meer vergeten. Ontmoeten met hete sorbet gelijk na uit de oven komende dunne bladerdeeg en zijn inwendige inhoud door zijn krokant top, met het volle consistentie verandert in een culinair smaak feest
    read more...

    Güllüoğlunda Üretim
  • Güllüoğlu is in Newyork Times

    Stel voor; U loopt binnen van Güllüoğlu en komt u tegen duizelingwekkend uitzicht op desserts. En beeld tegenover u zal uw eetlust opwekken
    read more...

    Güllüoğlunda Üretim
  • Pistachenoten van Antep

    Er zijn enorme verschillen tussen pistachenoten uit Syrië en Iran met Turkse pistachenoten. Pistachenoten van Antep is meer groen en smaakt beter. Pistachenoten van Antep wat Güllüoğlu gebruikt is meer smakelijk, kwaliteitsmerk en is kostbaar dan de andere pistachenoten soorten. Tegelijkertijd groeit niet overal. Baklava ambacht bij Güllüoğlu read more...

    Güllüoğlunda Üretim